Parques y atracciones

Descargue Nuestro catalogo en PDF

ePaper
Compartir:

Nos esforzamos para proporcionar siempre servicios seguros y de maxima calidad a nuestros clientes.

Nuestra consolidada experiencia en el sector de la instalación de parques hinchables y la extensa lista de clientes y actuaciones nos convierten en un socio comercial de confianza.

 

Al optar por nuestro equipo, se beneficiará de nuestra experiencia, nuestra dedicación y nuestra amplia disponibilidad durante sus eventos. Puede estar seguro de que todas nuestras instalaciones han sido debidamente aseguradas por nuestro personal especializado, también serán supervisadas en todo momento por monitores especializados y con trayectoria, haciendo de estas, las atracciones las atracciones mas seguras y divertidas del mercado.

 

Por este motivo y por muchos mas somos su mejor opción.

 

 

Hinchables Seguros

Nota de Prensa

Granollers, 10 de maig de 2017

 

El Sr Xavier Tresserras Soler , el Sr. Josep mandri pla i el Sr. Alberto Marina Aira, actuant en qualitat de portaveus del col•lectiu d’empreses de servei de lloguer d’inflables i materials d’oci de Catalunya, 26 aquí pressents, volem manifestar el següent:

 

1. Lamentem profundament l'accident produït el dia 7 de maig a la localitat de Caldes de Malavella. Des d'aquí volem transmetre les nostres condolences a totes les famílies afectades.

 

2. Són 20 anys els que hem dedicat al món de l'oci i lleure amb un ampli ventall d'esdeveniments, actes festius, festes privades, etc... que avalen la nostra professionalitat i tasca desenvolupada.

 

3. Degut a l'alarma social originada envers aquest lamentable accident i donada la manca d'informació verídica i/o contrastada originada pel propi desconeixement del nostre sector, volem aclarir que milers d'usuaris han gaudit i segueixen gaudint dels nostres serveis amb una total seguretat i garantia.

 

4. El nostre objectiu principal és transmetre tranquil•litat a la població donat que som un col•lectiu avalat, tal i com ja hem comentat, per la nostra àmplia trajectòria professional. Per aquest motiu, volem detallar alguns punts bàsics en els protocols d'actuació envers l'ús d'inflables:

 

   a) Disposem d'una normativa vigent per a tot l'Estat que reglamenta les condicions d'ús de qualsevol tipus d'inflable d'oci com, per exemple, especifica molt clarament la instal•lació correcte del mateix.
   b) Una condició imprescindible i de caràcter obligatori, és el fet de posar un supervisor que vigila i controla en tot moment l'ús correcte de l’inflable garantint les mesures de seguretat. 
   c) Tota activitat amb un inflable a l'exterior haurà de ser cancel•lada de manera immediata sempre que les condicions climatològiques ho requereixin i, especialment, quan les ràfegues de vent siguin iguals o superiors a 38 km/hora.
   d) Totes les atraccions del nostre col•lectiu disposen del pertinent certificat de qualitat així com la certificació del fabricant i les inspeccions anuals en vigor.
Per tots aquests motius, preguem un respecte a la nostre professió i ens posem a llur disposició per aclarir qualsevol dubte que pugui sorgir.
I per tal que així consti, signen el present document en la localitat i data de

l'encapçalament:

 

col•lectiu d’empreses de servei de lloguer d’inflables i materials d’oci de Catalunya 
P.P. Sr. Xavier Tresserras Soler P.P. Sr. Josep mandri pla P.P. Sr. Alberto Marina Aira.

                                 #inflablessegurs #hinchablesseguros

Fiestas Populares

Finales de Curso

Contacto

LA GRESKA espectacles
C. Reis Catolics, 75
08204 Sabadell

937124000

 

Correo electrónico: Info@lagreska.es

Nuestra oferta

¿Desea conocer mejor nuestra oferta? En nuestra sección de productos y servicios obtendrá información detallada.

LA GRESKA  en: