Concurs de disfresses Sentmenat 2018

Bases

Full Inscripció

Programa d'actes

Bases Concurs de Disfresses Canestoltes Sentmenat 2018

 

Pot participar en el concurs, qualsevol Persona o grup de persones en forma grup o comparsa.
Data i lloc del concurs: el concurs de disfresses de carnaval tindrà lloc el dissabte 10 de febrer de 2018. Començarà a la Plaça de l’Ajuntament i finalitzarà al pavelló poliesportiu Can Sorts.
Premis :

Hi haurà 2 premis a les millors disfresses individual, 2 premis a les millors disfresses de grup (de 2 a 5 components) , 2 premis a les millors disfresses per comparsa (mes de 6 components) i 1 premi  especial del jurat.
Categoria i dotació de premis:

Millor disfressa infantil/juvenil individual

 

Millor disfressa infantil/juvenil  grup (2 a 5 Components)

 

Millor disfressa infantil/juvenil comparsa (+6 Components)

 

Millor disfressa adults  individual

 

Millor disfressa adults grup (2 a 5Components)

 

Millor disfressa adults comparsa (+6 Components)

 

Accèssit, premi especial del jurat

 

 

Inscripcions al concurs de disfresses

Les inscripcions es podran formalitzar: A la carpa instal·lada el mateix dia de la rua (10 de febrer) a la plaça de l’ajuntament de 11:00h a 16:30h.
Documentació que cal presentar per inscriure’s al concurs de disfresses:

Full d’inscripció.
Cada grup designarà una persona responsable que faci d’interlocutora amb l'organització. Aquesta persona tindrà cura que el seu grup mantingui un comportament adequat i compleixi les bases.
Un pen drive amb la música de la coreografia en cas que es vulgui que soni durant l’exhibició de la comparsa a la festa final.
Se sol·licitarà el consentiment per a l'enviament de comunicacions publicitàries o promocions per correu electrònic, entenent que de no rebre notícies seves en el terme de 30 dies naturals explicats a partir de la recepció d'aquest comunicat, s'entendrà que presta el seu consentiment a l'enviament de publicitat.
 

Organització de la rua de carnaval:

A les 16.30 h del dissabte 10 de febrer els participants a la rua han d’haver arribat al punt de sortida de la rua. La rua es posarà en moviment a les 17.30 h.
La rua s’organitzarà a principi de la Plaça de l’Ajuntament.
L’organització informarà de la situació que ha d’ocupar a cada comparsa o grup dins de la rua
Per tal de no retardar la sortida de la rua qui arribi passades les 16.30 h perdrà la posició de la rua que tenia assignada originalment i haurà de col·locar-se al final de la rua.
Funcionament de la rua:

Cap comparsa o grup de la rua podrà aturar-se durant el recorregut;  les coreografies es faran mentre es continua avançant.
Recorregut de la rua: Inici a la plaça de l’Ajuntament, …………………………………. Tindrà final al pavelló de Can Sort.
Les carrosses i altres vehicles deixaran la rua en arribar al carrer del costat del pavelló de Can Sort .

Pel bon funcionament de la rua, les comparses amb música que hi participen han de moderar el volum per tal de no interferir amb les músiques i coreografies de les altres comparses. Pel mateix motiu hauran d'encarar els altaveus només cap a la seva comparsa. En cas de que vagin acompanyades de música en directe (caldrà avisar-ho a través del full d'inscripció), també hauran d'encarar el so únicament cap a la seva comparsa. L’organització demanarà la disminució del volum si ho considera oportú.
Es podrà tirar caramels.
Les comparses o grups que vagin acompanyats d'un vehicle, s'han de fer responsables de la seva seguretat.
Les comparses o grups que portin dispositius de foc o fum, han d'anar pro vistos d'un extintor.

Jurat:

El jurat avaluarà les disfresses concursants durant l'organització de la rua, durant el transcurs de la rua.
El jurat tindrà en compte les qualitats que s’indiquen a cada premi.
És competència del jurat, si així ho considera, declarar alguna categoria deserta.
El veredicte del jurat i lliurament de premis es faran públics a la zona del pavelló Can Sort durant la festa final de Carnestoltes
És condició imprescindible recollir el premi en aquell moment; en cas contrari, el premi s'adjudicarà al següent classificat.

 Exhibició de les disfresses concursants, lliurament de premis i crema del Rei Carnestoltes. Quan arribi la rua.

Es procedirà al lluïment de les disfresses (mantenint l’ordre de la rua; no superior a 3 minuts per exhibició).
Es farà el lliurament de premis del concurs de disfresses. La disfressa premiada que no reculli el premi aquell mateix moment el perdrà, i el premi s’atorgarà al següent millor valorat en aquella categoria.

La participació en aquest concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases. El seu incompliment comporta la desqualificació del concurs per part de l’organització.
Segons l'article 5 de la Llei 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, li informem que les teves dades seran inscrites en el fitxer Gestió concurs carnestoltes Sentmenat 2018 amb la finalitat de valoració de l’activitat

 

D'acord amb l'article 17 del RD 1720/2007 del 21 de Desembre, l'interessat podrà revocar aquest consentiment sol·licitant-ho mitjançant email a l'adreça de correu electrònic descrita.
El Responsable del fitxer és Marina Bartolome Garcia el domicili del qual és C/Reis Catòlics, 75 de Sabadell. Correu electrònic del responsable: info@lagreska.es Els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició podrà exercir-los l'interessat, acreditant la seva identitat, mitjançant escrit dirigit al responsable del fitxer al domicili esmentat.

 

Nuestra oferta

Cataleg Infantil 2019.pdf
Documento Adobe Acrobat [7.6 MB]
cataleg inflables 2019.pdf
Documento Adobe Acrobat [33.6 MB]

Contacto

LA GRESKA espectacles
C. Reis Catolics, 75
08204 Sabadell

937124000

 

Correo electrónico: Info@lagreska.es

¿Desea conocer mejor nuestra oferta? En nuestra sección de productos y servicios obtendrá información detallada.

LA GRESKA  en: